Hjelp din baby å sove bedre!

Alle babyer er forskjellige, så det er opp til deg å utarbeide rutinene som er best for akkurat deg og barnet ditt, og som familien kan følge hver dag.

Natusan® sin 3-stegs leggerutine er den første og eneste leggetid-rutinen som er klinisk bevist å hjelpe din baby til å sove bedre på bare en uke.*

Med de 3 enkle stegene Varmt Bad, Massasje og Stille Stund før leggetid kan din baby få hjelp til å sovne raskere og sove lengre. Prøv det i 7 netter og se hvilken forskjell det kan gjøre for din baby.

En god rutine gir babyen et forhold og en forventning om hva som skal skje og sjansen for at det blir en hyggestund for både foreldre og barn øker betraktelig.

1) Varmt Bad

En deilig og avslappende opplevelse for deg og din baby. Det er den perfekte måten å forberede din baby på leggetid.

2) Massasje

Det andre steget er en flott måte å få babyen din til å føle seg trygg, elsket og klar for søvn- en beroligende massasje.

3) Stille Stund

Etter å ha gitt din baby et varmt bad etterfulgt av massasje, er det tid for å få barnet i seng med en stille stund sammen. Sørg for at du holder atmosfæren rolig og unngå aktiv lek. Du kan hjelpe barnet med å roe seg gjennom lesing, rolig sang eller amming/flaske.

Serien Natusan® Bedtime er spesielt tilpasset for kveldsstell. En klinisk studie har vist at en god natterutine, kombinert med den milde serien, med beroligende og avslappende egenskaper, hjelper babyer med å sovne lettere og oppnå en bedre søvn om natten. Slik kan du og babyen din se frem til mange fine godnattstunder sammen.

Natusan® bedtime bath og Natusan® bedtime shampoo er merket med Natusan No More Tears, noe som betyr at produktet er like mild mot øynene som rent vann. Babyoljen har en mykgjørende effekt, og er fin å bruke rett etter badet, eller generelt til massasje når det måtte passe. Oljen gjenoppretter også fuktighet og beskytter babyens hud etter badet. Hvis babyen din er veldig tørr i huden, er oljen også fin å bruke når du steller babyen din til vanlig. Du kan bruke den direkte på huden og lett massere på de tørre områdene.

 

*Fra en klinisk studie med 3-stegs leggerutine som inkluderer varmt bad, massasje og stille stund. Studien ble utført på babyer fra 7 måneder i over en uke