Ekspertsvar

31. march 22:50
Uke 37 snart: Er 2 gangs fødende og straks i uke 37+0 og har noen spm;p

Babyen har lagt seg med hode godt ned i bekkenet, vil det si det er festa? Er det normalt som 2gangs?

Kjenner en del smerter i rumpa/halebeinet og en del knivstikking i tissen;p er dette begynnende bekkenløsning eller er det pga babyen presser seg ned?

Så er jeg usikker om det er kynnere eller spark fra babyen jeg kjenner. For det føles ut som bevegelsen stopper opp/sitter fast på en rar måte. Er spesielt da jeg kjenner denne knivstikkingen, når bevegelsen eller magen blir hard. Føles ur som babyen får godt tak med beina, og presser seg ned (vanskelig å forklare ;p) men føles ikke ut som spark, for kjenner der babyen tar tak og sparker seg ned, denne bevegelsen kan vare i en del sekunder - opp mot ett minutt kanskje;o før magen blir slapp igjen og bevegelsen bare er borte.
Er det slik sparkene skal føles nå? Eller er dette kynnere? Hadde ikke slikt med eldste:p kjenner jo på en rar måte det er babyen som gir innsats på å dytte seg ned;p men syns det er rart att en bevegelse kan vare lenge. Før varte sparkene bare noen sekunder før ett nytt spark kom. Håper du forstår ;o

Kan man ha svangerskapsforgiftning uten høyt blodtrykk? For har en del utslag på urinen, både med protein (pluss 2) og leukocytter ?
 
Mer innhold
Instagram - Siste bilder tagget med #altformamma vises her

{{image.caption.text}}