Ekspertsvar

22. june 06:29
Lisa: Heisann!
Jeg er gravid i uke 34 (33*3) og barnet i magen har vært svært aktivt hver dag, spesielt når jeg ligger på rygg, siden uke 28..
Igår la jeg merke til at det var lite liv i magen, både når jeg satt komfortabelt og låg på sofaen. Fikk ikke frem mer bevegelse ved å spise/drikke, eller ved å slappe av på sofaen. Kine kjenne små bevegelser fra tid til annet, men ikke slike svære bevegelser jeg er vandt med.
La meg tilslutt i senga, og da ble det virkelig liv i magehuset. Mye romstrering og bevegelse. Barnet var da aktivt i flere timer, og roet seg til kvelden, der jeg bare igjen kjenner små bevegelser.
Idag når jeg våknet kjente jeg noe romstrering, men ikke mye. Ikke spesielt mye liv etter jeg hadde spist frokost heller. Valgte da å legge meg i sengs igjen, og kjenner nå bevegelser, men ikke like mye som jeg er vandt til. Er jo vandt med mye romstrering og bevegelser.. har heller ikke lyst å ringe føden for en sjekk, har allerede vært der flere ganger tidligere da jeg har kjent lite liv, men alt han vært greit. Bor på en liten plass, så det er samme jordmor jeg har truffet hver gang, og jeg merker når jeg sier navnet mitt når jeg ringer, at hun blir oppgitt.. håper du kan berolige meg litt ;)
Midwife og Jordmor Siri svarer:

Hei!

Her er svarene mine fra dagens nettprat på facebook

Her finner du jordmor Siri podkast:)

Ha en fin dag og riktig lykke til videre!
Vennlig hilsen jordmor Siri

 
Mer innhold
Instagram - Siste bilder tagget med #altformamma vises her

{{image.caption.text}}