Ekspertsvar

11. june 07:42
kk: Hei, jeg er i min 34. graviditetsuke. Har den siste tiden vært plaget med kløe i underlivet. Aldri tidligere vært plaget, og jeg mistenker SOPP!! Merker ikke noe spesiell lukt, men utfloden er såpass klebrig, slik at det blir ekstra ubehagelig, at jeg er nødt til å bytte truse minst en gang om dagen. Kan jeg bare anta at det er sopp og starte behandling? Har ikke time hos lege før i midten av juli. Og da er termin rett rundt hjørnet.

Sist gang jeg var gravid var magen min veldig høyt oppe, og jeg hadde mye vondt i ribbeina. Babyen lå fortsatt veldig høyt oppe under fødsel og full åpning, slik at riestimulerende drypp måtte til. Denne gangen ligger babyen ganske langt nede, føles det ut som. Vet du om det er noe sammenheng mellom babyens posisjon og hvor "lett" ungen kommer ut? Håper å unngå de dryppene, i og med at fødselen gikk fra skikkelig vondt til ubegripelig vondt sist ;)

Takk for svar, og ha en fin dag videre :)
Midwife og Jordmor Siri svarer:

Hei!

Du kan godt bare starte behandling med sopp og se om det hjelper. Hvis det ikke hjelper innen 3-4 dager er det ikke sopp. 

Det er et godt tegn at babyen ligger mer ned i bekkenet nå, da blir veien ned også kortere:) Så dette er bra. 

Her er svarene mine fra dagens nettprat på facebook

Følg meg gjerne på Soundcloud på jordmor Siri podkast

Ha en riktig strålende dag videre og tusen takk for at du liker siden min!
​Vennlig hilsen jordmor Siri

Les mer om: fødsel
Svaret er sponset av Supervital
 
Mer innhold
Instagram - Siste bilder tagget med #altformamma vises her

{{image.caption.text}}