Ekspertsvar

16. april 07:13
Mamma til nr 2 : Hei
Jeg venter barn nr to med en annen mann, skal til svangerskapskontroll i uke 12 nå i mai.
Gruer meg til fortelle legen at han så er far til nr en er ikke far til nr 2 , når det ble slutt mellom oss for 2 år siden sa jeg det ikke til fastlegen fordi er vel ikke noe man forteller legen sin?

Har vært i nytt forhold i 1 år og 2 måneder :) hvorfor gruer jeg meg? Er vel helt normalt man går videre i livet sitt etter brudd.
Men legen har ikke så masse å si, men tanken er litt sånn for meg uvant då med tanken på har vært i et langt forhold med barnefar 1 og nå forlovet og fast med han jeg venter barn med nå :)

Men heldigvis så er jeg å barnefar nr 1 utrolig gode venner, og vi samarbeider hardt å effektivt for gjøre det beste for sønnen vår :)

Bekkenløsning - tror jeg har fått dette da jeg har stikkende melkesyre følelse innsiden av høyre lysk, værre når eg beveger meg. Hadde ikke noe sånt i første svangerskap.
Men er ubehagelig å føles ut som en iiling nedover beinet å merkes ved belastning å når eg ligger i ro eller snur meg... håper ikke dette er bekkenløsning, har fast jobb som sykepleier og er student itilegg så jobber mye.

Takk for flott side der man kan stille spørsmål når hodet tuller med tankene :) og man er gjerne trenger svar og råd :) ha en fin dag Siri :)
Midwife og Jordmor Siri svarer:

Hei!

Her finner du svarene på dagens nettprat på facebook. 

Her finner du jordmor Siri podkasten min!

Riktig lykke til videre!
​Vennlig hilsen jordmor Siri

Svaret er sponset av Gravidshop.no
 
Mer innhold
Instagram - Siste bilder tagget med #altformamma vises her

{{image.caption.text}}