Ekspertsvar

24. july 07:33
Ingen symptomer : Det er meg igjen som var i uke 7 og ikke hadde symptomer igår kveld, har fortsatt ingen symptomer og kjenner meg overhodet ikke gravid lenger. Ble så skuffa når jeg våknet og ikke kjente på nor. Bare gråter og gråter for er helt sikker på at det ikke er noe liv der lenger. Lukter jeg reagerte sterkt og ikke orket engang å være i nærheten av igår på dagen tåler jeg helt fint nå plutselig.. og NULL kvalme.

Har bestilt ultralyd ikveld og gruer meg virkelig til svaret. Blir helt knust hvis det er dødt, noe jeg er helt sikker på at det er.

Jeg kan miste fortere enn andre pga pco men trodde liksom at lutinusen var min reddende engel og at jeg skulle klare dette svangerskapet. Hva skal jeg føle og tenke i denne situasjonen? Er knust. Var helt sikker på at dette skulle gå bra. Men føler meg helt normal,uten et eneste symptom.

Føler at dette er min feil, jeg har nemlig surret veldig med å ta lutinusen. Glemt å ta den til tida mange ganger og har flere ganger tatt den for sent og noen ganger 3 timer for sent også. Så jeg har vel fått som fortjent men gledet meg så veldig.. :(
Midwife og Jordmor Siri svarer:

Hei!

Jeg er litt sen med svarene i dag, så nå vet du sikkert hvordan det er med deg. Kan du ikke fortelle meg når jeg er på nettprat igjen? Jeg tenker å ha en på onsdag litt utpå dagen. 

Riktig lykke til videre!
Vennlig hilsen jordmor Siri

 
Mer innhold
Instagram - Siste bilder tagget med #altformamma vises her

{{image.caption.text}}