Neste ekspertsvar

Ekspertsvar

11. june 22:52
Snart3barnsmor. : Hei!

Jeg er gravid med mitt 3 barn og har termin i august. Begynner å bli sliten og lei, har hatt en slik svangerskapskvalme at jeg har gått på medisiner siden desember og går fremdeles på medisiner for å kontrollere oppkast og kvalme. Baby vokser fint og er ved forventet størrelse, men jeg begynner å bli sliten. Begynner i tillegg å slite med bekkenløsning med smerter på innside av begge lårene/lysken. Kan jeg snakke med jordmor ang igangsettelse før termin? Tror du det kan være en mulighet? Må jeg gå til fødselen starter av seg selv, så klarer jeg jo det, har jo gått slik så mange uker allerede, men tror du det kan være noe å spørre om?
Midwife og Jordmor Siri svarer:

Hei!

Det er ikke jordmor som avgjør dette og det er ikke vanlig å sette igang fødselen før termin. Så jeg tenker at du må være forberedt på at går ganske til termin. Det er ikke så lenge igjen da, prøv å holde motet oppe, det er et fantastisk lite nurk du venter på nå da:)

Håper du får hjelp med bekkenløsningen din nå, slik at det blir litt bedre for deg. Legen din kan skrive en henvisning til fysioterapi slik at du får behandlingen og bare trenger å betale egen andel selv. 

Riktig lykke til videre!
Vennlig hilsen jordmor Siri

 
Mer innhold
Instagram - Siste bilder tagget med #altformamma vises her

{{image.caption.text}}