Spør om graviditet, fødsel og barseltid her og jeg svarer live på jordmor Siri facebook

IMG_2931
Dato
Mandag 11. mars
Tid
09:00 - 10:00

Innsendte spørsmål

Høy CRP: Nettopp ferdig hos fastlegen min, og der fikk jeg påvist CRP på 34. Hun sa hun skulle videresende det til KK og se hva de sa. Nå stresser kroppen litt. Er det noe farlig på gang? Den var på 42 i slutten av februar, så den er jo på vei ned.
Jordmor Siri svarer:

Hei!

Det er slik at gravide kan ha en forhøyet CRP, og når du i tillegg sier at den er på vei ned, så tror ikke jeg at du trenger å stresse. Legen din konfererer med KK, så da får du god hjelp av de beste:)

Her finner du livenettpraten på jordmor Siri facebook
Her finner du jordmor Siri podkast på Soundcloud
Altformamma har egen Youtubekanal

Riktig lykke til videre!
Vennlig hilsen jordmor Siri

Samleie: Hei, jeg har fått vite i ettertid at urinveisinfeksjon kuren (Penomax 400 3 tabletter om dagen) jeg har gått på ikke var nødvendig da urin dyrkingen ikke viste urinveisinfeksjon. Så nå er jeg redd for at det kan ha gjort noe skade på fosteret.
Er 27+6 på vei.
Ultralyd : Hei, jeg går inn i uke 28 imorgen. Var på ultralyd igår, men en sta liten baby nektet å snu seg. Hun låg med armer og bein helt oppi ansiktet. Er dette farlig? Vil hun snu seg selv? Ble litt bekymret kjente jeg.
redd : Hei! Jeg er 31 uker på vei og har snusa gjennom hele svangerskapet. Nesten en boks om dagen. Jeg klarte og slutte for to dager siden. Vi har vært på mange ultralyder og alt viser at baby har det bra. Ingen vet at jeg har snusa heller. Nå er jeg kjempe redd for at jeg har skada baby i magen. Det jeg lurer på er om det er stor sjanse for at baby skal dø under fødsel eller etter fødsel av pusteproblemer eller noe annet? Er dette stor sannsynlighet for vil skje? Jeg er livredd nå og har det ikke bra. Alt jeg tenker på er at noe forferdelig vil skje. Har Google mye og der står det at snus i svangerskap kan føre til at baby dør under fødsel eller etter fødsel av pusteproblemer.Er dette realistisk og stor sannsynlighet? Takk for svar.
Babyklister: Hei Siri!
Jeg og mannen min har prøvd i snart 1 år nå, og jeg leter derfor etter alternative måter som kan hjelpe oss å bli gravid. Jeg har kjøpt babyklister fra Danmark, og lurer på om du har noe erfaring med det?
Tannlegetime: Hei!
Jeg er nå 5+1, og skal til tannlegen om 1 mnd. Må jeg avbestille pga røngten? Er det noe jeg må opplyse om?
Prøverør 83. : Hei. Jeg er 5+4 Uker gravid ved flere forsøk av graviditeter og prøverør endelig lyktes vi på siste egget. Jeg går på lutinus 2 ganger daglig og har ikke så mye plager som jeg er vant til i fra forje svangerskap er det normalt? Kan en ha sex selv om jeg går på lutinus og kan jeg begynne å blø? Er redd for det meste og redd for å miste dette barnet. Tusen takk for svar.
Mer innhold
Instagram - Siste bilder tagget med #altformamma vises her

{{image.caption.text}}