Thea gravid i andre trimester og i uke 32 i to podder

Thea gravid i andre trimester og i uke 32 i to podder
I den første podden vet ikke Thea kjønnet på babyen ennå, i pod nr to vet hun og kjæresten at det blir en gutt
Av Jordmor Siri

Thea venter sitt første barn sammen med samboeren Lars og deler i disse to poddene tanker om det å være gravid og å skulle bli mamma. Thea gravid i  uke 17 i andre trimester

I den første podden har hun såvidt begynt å kjenne liv, ganske ofte rett og slett:) Ingen sommerfuglbevegelser, men mer som sprell eller en promp. Blir nurket som mamma Thea, og sover mye som baby, eller blir det en mer aktiv krabat? Er det urettferdig for andre at man nesten ikke kjenner en graviditet? Hvor er alle plagene? Går det bra selvom man ikke er så plaget? Hvordan blir det å være en litt godt engasjert kommende pappa? Hvordan dele foreldrepermisjonen? Amming? 

Hos Thea i uke 32 er det bevegelser hver dag, neste hele tiden og det er ikke noe å lure på om hvordan babyen har det, den har det fint:) Det blir en gutt og navnet er nesten helt bestemt, men det er hemmelig enn så lenge. Thea er i god form, og godt forberedt på at babyen skal komme. Samboeren og Thea samarbeider godt i det daglige, han er god på å hjelpe henne når det trengs. 

Thea gravid i  uke 17 i andre trimester

Thea i uke 32

Publisert Onsdag 3. april, 2019
 

Les mer om:

fødsel
Mer innhold
Instagram - Siste bilder tagget med #altformamma vises her

{{image.caption.text}}