50 000 avspillinger på jordmor Siri podcasten!

50 000 avspillinger på jordmor Siri podcasten!
For et drøyt år siden lanserte vi også vår egen pod og har nå 60 episoder liggende ute, er så stolt over det!
Av Jordmor Siri

Jeg lærer masse gjennom å svare på spørsmål fra dere og av de forskjellige ekspertene som har vært innom i studio eller jeg hos dem og tatt opp. Det har også vært mye latter og en god del alvor, sånn som livet stort sett er egentlig:)
Her er snarveien til noen av poddene vi har laget: 

Med barnas fysioterapeut Ute Imhof har jeg lært om hvordan babyene kan oppleve en fødsel, var den dramatisk for mor, ja så var det nok også en dramatisk opplevelse for babyen. Hun er også opptatt av hvordan premature barn burde behandles og hvordan de opplever å komme ut av magen før termin. Ute mener at det er viktig at vi alltid snakker med barna og kommuniserer aktivt, selvom de ikke har språk ennå har de opplevelser som de gir uttrykk for. 

Jordmor Lene Bachman forteller om hvordan det er å komme til Ullevål Universitetssykehus for å føde, hva som er en vanlig mottakelse i badet, som det het før:) 

Gynekolog Nan Oldereid har som jobb å hjelpe par eller enslige å bli gravide, hun forklarer hva som kan være årsak til infertilitet og også om hva som kan hjelpe. 

Noen ganger blir det komplikasjoner når man er gravid og det kan Thorbjørn Brook-Steen, fødsels og overlege fra Ullevål Universitetssykehus mye om!

Cathinka Lunde Devold er både akpunktør og jordmor og forteller om hva akupunktur kan gjøre for deg når du er gravid. 

Kristine fra kondomeriet forteller om sex når man er gravid, tips for deg som har mistet litt piffen og om hva som er greit eller ikke. Jeg også lærte nye ting her:)

Naturmedisiner Anette Heggemsnes har lang erfaring i forberedelse til fødsel, her er hennes gode tips!

Mamma Camilla Kyung Bækius forteller om hvordan hun fikk en skikkelig fødselsdepresjon og hvordan det har vært det siste året mens hun sakte men sikkert ble bedre. 

En av de tidlige episodene er med Thea Glenton Raknes og Helena Brodtkorb. Thea var gravid og Helena trebarnsmamma, inkludert ett sett tvillinger. Thea er musiker og Helena er forfatter og sammen har de podden "Thea og Helena" 

Thea Thorsteinsen forteller om hvordan det er å være gravid og Vegard Sørholt forteller om pappalivet og hvordan han koser seg sammen med sønnen og hvordan fødselen opplevdes fra hans side. 

Er det ting du tenker at jeg bør snakke om, folk jeg burde intervjue, så send meg en mail på podkast @ jordmorsiri.no Jeg blir alltid glad for gode innspill:)

Tusen takk for at dere følger meg både her og der! 
 

 

 

 

Publisert Fredag 22. mars, 2019
 

Les mer om:

Mer innhold
Instagram - Siste bilder tagget med #altformamma vises her

{{image.caption.text}}