Morsmelk er viktig for babyen – men inneholder ikke nok D-vitamin

Morsmelk er viktig for babyen – men inneholder ikke nok D-vitamin
Helsedirektoratet anbefaler et daglig tilskudd med D-vitaminer fra fire ukers alder. I spray form blir det enda enklere å sikre babyen din et godt opptak.

Morsmelk er den beste maten for spedbarn og barnet kan trygt få kun morsmelk de første seks månedene, dersom mor og barn trives med det. Helsedirektoratet anbefaler D-vitamintilskudd til alle spedbarn fra barnet er fire uker gammelt, fordi morsmelk generelt inneholder for lite D-vitamin.

NordicHealths DLux Infant D-vitaminspray passer for babyer og småbarn under tre år og gir 10mcg vitamin D i hver daglig spray. Den naturlige formelen med kokosolje og vitamin D kan brukes sammen med morsmelkerstatning og amming. Munnsprayen er laget for å absorberes rett inn i blodet, uten å gå veien via fordøyelsen. De mikroskopiske dråpene blir hurtig tatt oppgjennom munnen og gir 2,6 ganger raskere opptak .

Barn over 3 år                                                                                                                                                 
Eldre barn kan også trenge et tilskudd av D-vitamin, gjerne gjennom hele året. Vitamin D fremmer utviklingen og vedlikeholdet av bein og tenner, støtter et sunt immunsystem og bidrar til muskelutvikling. Sollyset er en viktig kilde for D-vitamin, derfor er det spesielt viktig med D-vitamintilskudd om vinteren. Symptomer for mangel på D- vitaminer kan ofte være litt diffuse, som tretthet, generell tiltaksløshet og smerter i muskler og ledd.

Dlux Junior D-vitaminspray  passer for barn fra 3 års alderen. Den har god smak av peppermynte og kan også brukes av vegetarianere.

Alle produktene fra NordicHealth selges hos Sunkost, både i butikk og på nett.

Mer innhold
Instagram - Siste bilder tagget med #altformamma vises her

{{image.caption.text}}