ANNONSE FRA Medela

Medela brystpumper har hjulpet ammende kvinner i mer enn 30 år!

Medela brystpumper har hjulpet ammende kvinner i mer enn 30 år!
Forskningsbasert har vært en av selskapets kjerneverdier og det er derfor funksjonalitet og designet på brystpumpene er i stadig utvikling. Medela finnes i store deler av verden.

Medelas pumper
Medelas utvalg av brystpumper dekker alle de potensielle behovene til ammende mødre: fra igangsetting av amming for premature spedbarn med den sykehusklassifiserte brystpumpen av høyeste standard Symphony (tilgjengelig for leie), til pumping av brystmelk for en natt ute med venner med den manuelle, høytytende pumpen Harmony, til utelukkende pumping av brystmelk med vår dobbelt pumpende Swing Maxi og Freestyle. Alle pumpene er utstyrt med 2-Phase Expression-teknologi, dvs de har en stimuleringsfase og utmelkingsfase. Swing er en enkel liten pumpe som du lett kan ta med deg samtidig som den er god til hjemmebruk også. Den har den samme 2-Phase teknologien som de andre. Har du problemer i korte perioder, som såre brystvorter, en baby som er slapp og ikke suger så godt på grunn av sykdom er denne pumpen en god investering. 

Medela har laget en gratis E-bok om din ammereise, som følger deg fra du blir gravid og endringene som skjer i kroppen da, etter fødsel, de første ukene som nybakt mor og etter hvert som babyen vokser. Det skjer mye og her kan du lese mer om akkurat den fasen du er i når du er der, det er lett å finne frem på din ammereise

Hvordan øke melkeproduksjonen og trenger du egentlig å øke den?
Det beste tegnet på at du lager nok melk er at babyen din er helt fornøyd. Du kan også se det på fargen på urinen i bleien, den skal være lys gul, ikke sterkt gul, da får babyen nok melk. Er urinen sterkt gul, så trenger babyen mer melk. 

Hyppig amming øker melkeproduksjonen
Hver gang du legger babyen din til og ammer vil dette stimulere til økt melkeproduksjon. De første dagene etter fødselen vil også det å ha hudkontakt med babyen være nok til å stimulere til melkeproduksjonen i brystene og også sikre en lengre amming. Har du hatt en vanlig fødsel uten komplikasjoner som blødninger eller keisersnitt, vil melken komme skikkelig i gang på dag 2-3, for de aller fleste. Babyen er utstyrt med næringslagre slik at den tåler dette helt fint. Noen sterke dråper med råmelk får babyen uansett alltid når du legger til. 

Baby som ikke suger godt nok
Hvis du har fått en baby som er født for tidlig eller er syk, så kan det gå litt tid før den orker å suge lenge nok av brystet selv. Du vil få god hjelp på sykehuset, men da kan det være lurt å pumpe seg for å stimulere melkeproduksjonen. Har du en baby som er syk kan du få låne en pumpe fra avdelingen på sykehuset. Enkelte sykehus apotek har også utleie av pumpen Symphony. 

Tilbehør
Gravid og Ammepute
Medela har også utviklet en Gravid og ammepute  som kan være en god investering. Du kan også bruke ammeputen mens du er gravid for å sove bedre om natten. Den kan brukes mellom knærne og som støtte for rygg, mage eller der det trengs, for så å senere bruke den til amming. Det er viktig at du når du sitter og ammer eller pumper sitter så avslappet som mulig, for det går noen timer med til denne aktiviteten hver dag. 

Brystpleie
Det er en kjent sak at man blir sår av amming, og Medela har utviklet gode produkter som er med på å beskytte deg og brystvortene dine. Purelan er en god salve som er basert på lanolin. Den kan brukes på sår hud som sprukne lepper også. Medela har innlegg til å ha i BH-en, ammeskjold og melkeoppsamlere 

Graviditets og mammaklær
Amme BH-er uten spiler, mammatruser og støttende magebånd. De har også utviklet en egen pumpe BH, easy-expression som holder den behagelige brysttrakten Personal Fit og pumpeflasken på plass for deg. 

Medela har kart over alle stedene du får kjøpt deres produkter, men en lett huskeregel er at de fleste apotekene har en god del av produktene deres

Her er Medelas hjemmeside

Instagram:

#medela_norge

@medela_norge

Facebooksiden til Medela finner du her

 

 

Publisert Tirsdag 5. mars, 2019
Medela
Mer innhold
Instagram - Siste bilder tagget med #altformamma vises her

{{image.caption.text}}