Magnesium kan hjelpe mot plager i graviditeten som leggkramper og søvnproblemer

Magnesium kan hjelpe mot plager i graviditeten som leggkramper og søvnproblemer
Ny produktserie som absorberes via huden gir rask og dokumentert effekt.

Kosttilskudd i tablettform har ofte næringsstoffer i så høye doser som mulig, mange av stoffene konkurrerer med hverandre og kun en liten del av næringsstoffene absorberes i kroppen. Undersøkelser viser at NordicHealth `s magnesium som absorberes gjennom huden opptas raskere i kroppen enn ved oralt inntak*. Magnesium som påføres huden kan dekke dagsbehovet og det hjelper både mot smertefulle muskelkramper og søvnproblemer.
Alle produktene fra NordicHealth er dermatologisk testet og selges i Finland, Sverige og Danmark og nå også i Norge.  Produktene inneholder verdens reneste, naturlige magnesium av farmasøytisk kvalitet og selges som lotion og gel.

Hvordan virker Magnesium?

Når man bygger på et helt nytt liv blir forbruket av magnesium og kalsium i kroppen større enn ellers i livet. Magnesium er viktig for mer enn 325 prosesser i kroppen. Blant disse er celledelingen og en del av de mange enzymsystemene. Den er nødvendig også for proteinsyntesen.
Magnesiummangel er dessuten knyttet til forstyrrelser i det kardiovaskulære systemet, fornyelse og oppbyggingen av skjelettet og sentralnervesystemet.

Magnesium absorberes gjennom huden og inn i blodomløpet. Fordi det ikke går gjennom fordøyelsessystemet påvirkes ikke opptaket av mat, drikke eller medisiner. Produktene fra NordicHealth er veldokumenterte med god effekt. 

Sterke kynnere og leggkramper
Magnesium gel påføres direkte på huden.  Har du leggkramper eller kraftige kynnere kan du smøre på magen eller på bena dine der krampene er og dermed få effekt akkurat der det gjelder. Du kan også få Magnesium bodylotion, om du foretrekker det.

Søvnproblemer                                                                                                                                                         
Ikke alle er klar over at Magnesium også har en lett søvndyssende effekt. Du kan bruke Magnesium lotion over hele kroppen og det gir en avslappende nattesøvn. Den er helt fri for parabener, dufter og farge.
Eller du kan ta et bad i NordicHealth magnesium flakes, som fotbad, eller i badevannet.

*(kilde: Josling & Watkins, EJNR, april 2010).
Du får kjøpt alle NordichHealt sine produkter på Sunkost.no og i alle Sunkost butikkene

Publisert Fredag 5. april, 2019
NordicHealth

Les mer om:

Magnesium
Mer innhold
Instagram - Siste bilder tagget med #altformamma vises her

{{image.caption.text}}