ANNONSE FRA Mountain Buggy

Mountain Buggy

Mountain Buggy
Mountain Buggy er ideen til en far fra New Zealand som som ønsket seg en vogn som kunne tåle å brukes i skog og mark samtidig som at den også var god å bruke i bygater og fortsatt være stilig.

Nå 20 år etter har man en trehjuls trillevogn som er karakterisert av rene linjer, laget av solide materialer og har et godt estetisk design.

Fordelen med funksjonaliteten til trillen med tre hjul gjør at man kan bruke den like godt i fjellet som i byen. Som de sier: «Our buggies are engineered for the mountains, designed for the city". Med sin litt smale fasong er det lettere å gå inn og ut av butikker og også å manøvrere I travle bygater. Med god plass under setet kan man handle og ha med utstyr uten problemer.

At vognen har tre hjul gjør at den med letthet kan manøvreres i allslags terreng, fra skogbunn til brosten og høye fortauskanter.

Med godt tilpasset og lekkert ekstra utstyr kan man tilpasse Moutain Buggy til ditt aktuelle behov. Om det er en god vognpose til kaldere vær, fasjonable utstyrsbagger som lett klikkes på vognen eller også den nyttige varmdrikkholderen. Med alle sine tilpasningsmuligheter og ekstra utstyr hjelper den foreldre å leve uten kompromisser til en aktiv livsstil.

Vi er stolte å ha en kolleksjon som gjør at foreldre og barn får det de trenger i hverdagen. Om din livsstil innebærer en vogn som med letthet kan pakkes sammen, som gjør det lett å reise, en stilig vogn som kan brukes like lett i skogen og på kafe. Moutain Buggy er en vogn som vil vokse med familien fra nyfødt til smårolling

Det finnes en Mountain Buggy for alle typer foreldre:

MB mini: Passer til foreldre som bor i byen og som trenger en vogn som ikke tar så stor plass. Som kan passe I små biler, offentlig transport og I trange leiligheter. Hjulene kan ikke punktere.

Swift: Perfekt for foreldre som vil ut av byen uten at den tar for mye plass i bilen. Den er like god å bruke både i byen og i skogen. Den er lett å manøvrere og fyller alle behov i en vogn. Vognen veier ikke så mye og har luftfylte dekk. Her finner du Swift

swift

 

Urban jungle: Passer for foreldre som er aktive både i byen og i naturen. Her finnes det også mye tilbehør slik at man kan bruke vognen både på tur og til å handle eller gå i byen. Denne vognen har håndbrems, brems på bakhjulene og luft fylte dekk. Den kommer i flere farger.

 

+one: Passer for foreldre som er praktisk anlagt og ønsker å ha bare en vogn som dekker alle behov. Plassen under er ganske romslig slik at man kan legge varer eller utstyr der. Den kan brukes fra nyfødt til smårolling, det er bare å bytte ut den lille madrassen og sette inn det ekstra setet som følger med. Her er det plass til to barn, enten en nyfødt og et søsken, eller to større søsken. Denne har også håndbrems. Den finnes i tre forskjellige farger.

terrain: Passer for foreldre som er sporty og elsker livet i naturen. For deg som liker å jogge eller gå på tur i terrenget. Det finnes to forskjellige hjultyper og en håndbrems, slik at man ikke trenger å engste seg når man er ute i litt tøffere terreng. Dekkene er med luft slik at vognen ruller uten å humpe for mye. Håndtaket kan også justeres i flere høyder og det er støtdempere på selve vognen.

Disse trillene er laget for deg som liker å være aktiv. De er enkle å ha med seg og gode å bruke både i byen og ute i naturen! 

Du finner dem hos Babybanden.no eller du kan også prøve dem i Babybandens fysiske butikker for å kjenne etter hvilken av dem du liker best:) 

Her finner Mountain Buggy på facebook og kan følge med på de aller siste nyhetene deres. 

 

Publisert Onsdag 12. desember, 2018
Mountain Buggy

Les mer om:

mamma
Mer innhold
Instagram - Siste bilder tagget med #altformamma vises her

{{image.caption.text}}