Ny nettprat fra jordmor Siri podkast

Ny nettprat fra jordmor Siri podkast
Jordmor Lene Bachman og jordmor Siri
I denne podden svarer jeg på spørsmål fra nettpraten på altformamma.no. Det handler om å være gravid, fødsel og barseltid og litt om små nurk i huset også.
Av Jordmor Siri

I poddene tar vi opp forskjellige emner rundt dette å være gravid, føde og barseltid. Her finner du den siste nettpraten på jordmor Siri podkast på Soundcloud

Det kommer nye podder hver onsdag:)

Her er podkasten med jordmor Lene Bachman som jobber ved kvinneklinikken på Ullevål, som du ser på bildet, snakker vi om når er det man skal komme inn for å føde og hvordan blir du tatt i mot. Det er ganske likt på landsbasis, men det kan også være noen mindre lokale variasjoner.  

Noen få blir syke når de er gravide, eller er gravide med kronisk sykdom, overlege Thorbjørn Brook Steen, ved kvinneklinikken på Ullevål, Oslo Universitetssykehus snakker om mange av disse sykdommene og 

Er det temaer du ønsker at vi skal snakke om, så send meg en mail på siri alfrakrøll altformamma.no og så tar jeg en prat med deg eller en ekspert på området, så flere kan dra nytte av det du lurer på. 

Ellers er det nettprater hver uke der du kan stille spørsmål om du vil, de annonseres på forsiden av altformamma.no, vi er på Instagram #altformamma og vi har egen Youtube kanal også, bare søk på altformamma, så dukker det opp mer enn 100 videoer. 

Publisert Onsdag 1. august, 2018
 

Les mer om:

fødsel
Mer innhold
Instagram - Siste bilder tagget med #altformamma vises her

{{image.caption.text}}