Alle kan bake

Alle kan bake
Elin Vatnar Nilsen er konditor og har hatt bloggen krem.no siden 1999. I boken finner du mange gode kakeoppskrifter av alle slag, noen av dem helt fantastiske!
Av Jordmor Siri

Det er mange oppskrifter her på alt fra enkle muffins til de mest avanserte kaker der du også lærer å lage kakepynt til festkaker av beste sort. 

I denne boken finner du gode og enkle oppskrifter som er godt beskrevet og lette å følge. Hun har også en egen "feilsøking" slik at du kan lære av og skjønne feilene som du gjør. 

Hun har også med en liten krydderskole over de viktigste krydderne du trenger i kakebaking og hvordan de fungerer og hvordan du skal bruke dem. 

Som konditor har hun fokus på vanlig hygiene, noe som er viktig når man skal lage mat som andre skal spise og fordi bakterier stortrives i sukker og fett. 

Det er først i den senere årene at hun har blitt skikkelig aktiv på bloggen, og nå kommer hun også med ny bok høsten 2018, det gleder vi oss til! Bloggen har hun hatt siden 1999, så hun har vært med lenge på nett:)

Alle oppskriftene hennes ligger ute på bloggen www.krem.no, men det er noe eget å ha en bok å bla i også, selvom det er litt gammeldags etterhvert:) Å bla i en bok, litt frem og tilbake og la se inspirere er noe helt eget:) Her kan du bla i boka på nettet og samtidig kjøpe den, om du har lyst!

Publisert Fredag 20. oktober, 2017
 

Les mer om:

Mer innhold
Instagram - Siste bilder tagget med #altformamma vises her

{{image.caption.text}}