Hvordan lage 50 kjøttfrie burgere

Hvordan lage 50 kjøttfrie burgere
Til deg som er vegetarianer, fleksitarianer, kjøtteter eller veganer, kjøttfri mandag-tilhenger, detidsgrønn eller skapveggis -sier forfatteren
Av Jordmor Siri

Bokanmeldelse: av Jane H. Johansens bok: 50 kjøttfrie burgere -og alt det gode tilbehøret

Burgere er best! Hva med en saftig søtpotetburger med chipotlemajones eller en fet rødbetburger med sesamløkringer? Her får du en detaljert innføring i hvordan lage maten og hva du trenger for å tenke på både av type stekepanne og hvordan du skal måle opp maten mest mulig nøyaktig for å få et best mulig resulat. 

Det er en god del oppskrifter på tilbehør også som passer godt til de forskjellige burgerne. Det er burgere laget av det meste man kan tenke seg fra bulgurburgere, seitanslidere, quinoakaker, rødkålsrøsti til grønnpuck. Her er det bare å la seg inspirere! 

Det står også hvordan man skal lage Crisp cyrry slaw og sesamløkringer som tilbehør og utrolig mye mer god mat! 

Det er også et lite kapitel om ting som kan gå feil og hva som skal til for å fikse det. I tilegg står det hva du trenger av kjøkkenutstyr for å lage denne knallgode maten. 

Jane H. Johansen er matblogger og er en kjent profil i veganmiljøet, hun holder kurs og foredrag og har også skrevet boken "Veganmat på sitt beste" (2015) som nå har kommet i tre opplag til nå. 

Du kan følge Jane på bloggen hennes: veganmisjonen.com

Det er sant også som hun sier om alt det gode tilbehøret, hun beskriver godt alle mulige varianter av burgerbrød og sauser. 

Her kan du kjøpe boka på nett, eller du kan også kjøpe den hos bokhandleren din. 

Vil du se på de lekre bildene før du kjøper boka kan du ta en titt her

Publisert Søndag 17. desember, 2017
 

Les mer om:

mammamat
Mer innhold
Instagram - Siste bilder tagget med #altformamma vises her

{{image.caption.text}}