Neste ekspertsvar

ANNONSE FRA Lannulva

Den beste ullen for nurket!

Den beste ullen for nurket!
Det finnes ikke noe så vakkert som et nyfødt barn og alle våre beskyttelsesinstinkter renner nærmest over og bare det beste er godt nok, det gjelder også ullplagg.

Å gå fra varmen i mors mage til den kalde utsiden er ikke noe stas for en liten kropp
Babyer har ikke samme evne som voksne til å regulere kroppstemperaturen sin, og det eneste materialet som sørger en optimal oppvarming er ull. Hemmeligheten i Lanullva sine ullplagg er den luftige strikkemetoden som sørger for at plaggene puster og isolerer. Kombinert med den reneste og mykeste merinoull kjennes plaggene myk og behagelig mot babyens hud.

Babyer både svetter og fryser lettere. Når man svetter (uansett størrelse) så blir huden våt. Fordelen med ull er at det transporterer fukten bort fra huden og ut gjennom ullen til neste lag med klær. Dette gjør at babyen din ikke blir kald av å svette.  I alt av ull til baby fra Lanullva finner du det luftige strikkemønsteret som sørger for at ulltøyet puster, og som hjelper barnet til å oppnå en behagelig varmebalanse. Plaggene inneholder opp mot 80% luft, som er med på å regulere babyens temperatur. Luft isolerer, og den samme effekten har Lanullva sine ullplagg.

Babyteppet gir babyen en lun og god varme, og det kan brukes overalt, i sengen, vognen eller i bilsetet - både liten og stor vil nyte det. Ullpleddet er også trygt og godt å bruke for prematurfødte babyer som trenger en ekstra varmebeskyttelse den første tiden. Kanskje en nyfødtgave til den ferske verdensborgeren?

Baby og ull
Vi vet at ull er noe av det beste et barn kan ha på seg fordi det er laget av helt 100% naturlige råstoffer, og fordi det er det beste materialet babyen kan ha helt inn på huden sin når den er myk og god. Lanullva ullen er ikke tilsatt kjemiske stoffer som kan irritere huden til babyen eller være skadelig på andre måter. 

Velkomstpakke til nurket
Hvis du ikke strikker noe selv kan du kjøpe til den kommende verdensborgeren en body og dress, lue+votter og teppe; så er det viktigste på plass til hjemreisen fra sykehuset. Alle plaggene og teppene kommer i forskjellige og matchende farger, så det er bare å velge dine yndlingsfarger og gi videre:) Denne er jo også ypperlig å ønske seg fra kommende besteforeldre.

Se også tilbehør som ulluer, ullvotter, helseteppe og mye mer som gjør det ekstra lunt og godt for babyen. Her kan du kjøpe Lanullva produktene. 

Hvordan vaske ullen?
Ull har tildels en selvrensende effekt, så du behøver ikke å vaske den ofte. Men om det kommer skikkelig flekker på den må den jo vaskes. Vi har derfor laget en egen "Ullvaskeskole" slik at ullen din holder lengst mulig. 

Kombiner gjerne ullbodyen med vår tilhørende ulltights i matchende farger. Skal du og babyen ut på tur anbefaler vi vår behagelige Babydress over som også finnes i mange fine farger!

Mamma
Som gravid og ammende mamma svetter man ofte lettere enn ellers og en singlet eller lett ulltrøye inn mot kroppen kan være en god investering også for en mamma. Lanullvas ulltrøyer er lette å bare trekke opp når du skal amme. Syns du det er vanskelig å amme offentlig kan du også amme babyen med trøyen trukket så langt ned over brystet som mulig, slik at ingen ser puppen din om du opplever det som påtrengende. Det er også en fordel om du skal amme ute når det er kaldt i luften. Det finnes også utrolige gode plagg for barn og voksne fra Lanullva, så ta en titt!

Våre ullklær er økologisk tekstilbehandlet. Det betyr at det ikke inneholder allergi- og kreftfremkallende stoffer.

Her finner du nettbutikk og butikkene.

Her kan du lese historien til Gunn Anne Vinje Lyngstad bak Lanullva og den spesielle strikketeknikken som hennes mor utarbeidet. 

Publisert Søndag 21. januar, 2018
Lanullva

Les mer om:

babyulllanullvaull
Mer innhold
Instagram - Siste bilder tagget med #altformamma vises her

{{image.caption.text}}