Neste ekspertsvar

ANNONSE FRA Bepanthen

Tips for å unngå rød babystump

Tips for å unngå rød babystump
Nesten alle babyer vil fra tid til annen ha rød hud i bleieområdet. Det aller beste er å forebygge der det er mulig.

Her er noen gode tips:

1. Skift bleie ofte og alltid når barnet har hatt avføring

2. Bruk olje i stedet for vann når du rengjør hud som er rød og irritert

3. La babyens stump lufttørke noen minutter etter vask

4. Smør inn huden med Bepanthen salve ved hvert bleieskift

Masser forsiktig inn Bepanthen  salve i huden for å forsterke hudens naturlige barriere og forhindre at stoffer i urin og avføring irriterer huden. Det er tørrere luft om vinteren som igjen kan påvirke huden og gjøre den mer tørr. Huden trenger fukt og fett for å bli smidig igjen. Da kan de hende at du må smøre litt oftere i slike perioder.

Bepanthen salve inneholder dekspantenol som omdannes til vitamin B6 (pantotensyre) i huden. De er klinisk dokumentert at vitamin B6 fremmer oppbygging av det ytre hudlaget. Salven legger seg som et beskyttende lag på huden uten å hindre hudens evne til å puste. Dette er viktig for at huden skal  holde seg hel og fin. Huden er ett av de viktigste og største organene vi har, så det er viktig å ta godt vare på den!

Bepanthen salve er ypperlig å bruke også ved lett solbrenthet, lettere skrammer og når man er sår på leppene eller ved munnviker og nesebor. Noe som ofte skjer ved forkjølelse og om høst og vinter.  Er du plaget med tørr og sprukken hud på hender og føtter kan det være bra å smøre inn huden i det du legger deg om kvelden, da får den natten på seg til å trekke inn i huden.

Bepanthen salve ble lansert i Sveits for mer enn 70 år siden og er i bruk i mange land verden rundt. Bepanthen salve er uten konserveringsmidler, fargestoffer, parabener og parfyme. 

Bepanthen salve selges i alle landets apotek. 

For mer informasjon: Bepanthen.no

Bayer AB, www.bayer.no, CH-2017-10-XXX

 

Publisert Søndag 29. oktober, 2017
Bepanthen.no

Les mer om:

Mer innhold
Instagram - Siste bilder tagget med #altformamma vises her

{{image.caption.text}}