Betingelser for bruk av Altformamma.no

Les betingelsene nøye igjennom før du går videre. Ved fortsatt bruk av nettstedet www.altformamma.no aksepterer du betingelsene som følger.

Ansvarsfraskrivelse. Medlemskap og passord. Du tilbys medlemskap i altformamma.no for å kunne bevare din anonymitet. Selve medlemskapet er gratis og uten andre forpliktelser enn at du samtykker i å følge betingelsene til altformamma.no.
Medlemsskapet er også en sikkerhet for deg som bruker, ved at tjenesten stenges for personer som misbruker tjenesten (for eksempel ved å skrive feilaktige eller slibrige innlegg, ved å trakassere andre brukere, eller ved generelle forsøk på å sverte/ødelegge altformamma.no-initiativet). 

Innlegg. Altformamma.no er ikke ansvarlig for innlegg som sendes inn i Chat/nettprat delen av tjenesten. Unntatt fra dette er innlegg fra personell som arbeider for altformamma.no (for eksempel eksperter som deltar i nettprat, eller chat-verter som følger en diskusjon på nettet).

Publisering. Det er ikke lov å legge ut konfidensiell informasjon i den åpne delen av altformamma.no. Utlegg av bilder av seg selv og andre legges kun ut etter samtykke fra avbildede eller deres foresatte. altformamma.no tar ikke noe ansvar for materiale som legges inn av medlemmene selv på deres egne passordbeskyttede områder.

Kvalitetskontroll. altformamma.no vil foreta kvalitetskontroll av råd og idéer som publiseres på altformamma.no. Det er dermed ikke sagt at altformamma.no er enige i alt som blir publisert, eller at altformamma.no kan stå som garantister for kvaliteten av rådene (for eksempel kjerringråd).

Rettigheter og reklame. altformamma.no har opphavsrettigheter eller andre immaterielle rettigheter til materialet som er tilgjengelig på altformamma.no, med mindre annet er særskilt avtalt. Hvis materialet lider av feil eller er i strid med norsk rett, har altformamma.no rett til å endre og/eller fjerne dette materialet så fort man har blitt gjort oppmerksom på dets eksistens.
Du kan benytte materialet som er publisert på altformamma.no til privat bruk, herunder lese, nedlaste på egen harddisk og ta en utskrift av dette materialet. Det er ikke tillatt å kopiere eller publisere videre tekster, bilder eller annet materiale på altformamma.no (copyright-beskyttet) uten etter samtykke fra rettighetshaverne eller med hjemmel i lov. 
Det er heller ikke tillatt å drive reklame for kommersiell virksomhet på chat/nettprat-området til altformamma.no.

Virkning av overtredelser. Brukere av altformamma.no som ikke følger betingelsene, vil kunne bli utestengt fra medlemsområdet og chat/nettprat og vil om nødvendig bli politianmeldt og straffeforfulgt.

Anonymisering. altformamma.no forbeholder seg retten til å anonymisere personer som nevnes i innlegg fra den enkelte bruker. Dersom du for eksempel forteller din egen fødselshistorie og nevner jordmor eller annet fagpersonell ved navn, vil altformamma.no omskrive navnet før materialet legges ut til felles lesning, eller så fort man blir gjort oppmerksom på dette. altformamma.no forbeholder seg retten til, etter eget skjønn, å redigere bort støtende eller på annet vis upassende deler av innlegg.

Personopplysninger. Disse opplysningene vil bli slettet etter anmodning fra deg når du ikke har behov for denne tjenesten lenger. 
Dersom du frivillig oppgir navn og adresse til personer eller firmaer som ønsker å selge deg noe via dette nettstedet, skjer dette fullt ut på ditt eget ansvar og ikke på altformamma.no ansvar.

Nettstedet altformamma.no. Dersom nettstedet altformamma.no slutter å opphøre som egen enhet eller blir en enhet innenfor et annen nettsed, vil dette skje uten at du personlig vil bli varslet om dette. Denne endringen vil blant annet bli varslet i form av generell informasjon på et lett synlig sted på startsiden til altformamma.no.

Tvisteløsning. Enhver tvist vedrørende altformamma.no er underlagt gjeldende lover og regler i Norge. Dersom forhandlinger ikke fører frem, løses tvister ved ordinær domstolsbehandling med Oslo byrett som verneting.

 
 
Publisert Lørdag 21. august, 2010
 

Les mer om:

Mer innhold
Instagram - Siste bilder tagget med #altformamma vises her

{{image.caption.text}}