ANNONSE FRA Reima

Sol, sommer og barn!

Sol, sommer og barn!
Det beste du gjør for barnet ditt i sommer er å beskytte det mot solen der det trengs. Her er noen gode råd.

UV-drakt Maracuya

Barn under ett år skal ikke sole seg, men det er vanskelig å unngå noen ganger, man kan ikke sitte inne på de gode soldagene som kommer. Barn under 6 måneder skal heller ikke smøres med solkrem da den tynne huden som de har gjør at de aktive kjemiske ingrediensene i solkremen absorberes inn i kroppen lettere. Det beste er derfor å ha på babyen en heldekkende drakt som beskytter mot UV strålene. Maracuya drakten er laget i et materiale som er hurtigtørkende og du finner den i størrelsen 56-86. Den kommer også i flere farger og forskjellige mønstre. Reima har også andre klær som er beskyttende mot solen for større barn
 

Her finner du alle forhandlerne som har Reima

Solbriller, Ankka ,one size, med bånd bak slik at de sitter på plass selv for små barn, finnes i rosa og lyseblått. Båndet kan også tas av om man ønsker det.  Her ser du flere modeller og farger

Eller om du vil prøve dem på før du kjøper, så finner du nærmeste butikke her 

Grunnen til at man anbefaler solbriller også til små barn er fordi de, som voksne trenger å beskytte øynene mot UVA -, UVB og UVC- stråler, de har beskyttelsesgrad 3 og er produsert i følgende materialer: TPEE / TPR / TR90 / gummi, PC-glass. Glasset er herdet så det blir ikke så lett riper, men det er allikevel viktig å oppbevare dem på en slik måte at de ikke får unødig røff behandling. Bruk beskyttelsesposen som følger med ved kjøp.

For at barna skal velge å bruke solbrillene er det viktig at de sitter godt og at de ikke dugger ved aktivitet. Mot dugg kan dere bruke en pussefille som duggbehandler glasset. Ta gjerne barnet med på å kjøpe brillene, både fordi dere da med større letthet finner en brille som passer, men også fordi det er større sjanse for at de bruker dem når de har valgt dem selv.

Bruker barnet briller til vanlig kan man også få laget briller med styrke som solbriller, enten egne solbriller eller briller som skifter farge i glassene i forhold til lyset de blir utsatt for.

UV-hatt barn Vesikko har en kant som gjør at også nakken til barnet er beskyttet mot solen. Materialet er pustende og elastisk og beskytter  mot UV-stråler tilsvarende faktor 50. Den Den finnes i flere farger og mønstre og er laget i materiale som tørker raskt. Du får den fra størrelse 46/48 til 54. Skjermen foran beskytter øyne og ansikt, men er det ekstra sterk sol vil vi også anbefale solbriller. Solhatten er laget av polyamid og elastan og kan vaskes i maskinen på 40 grader. Så kan den lufttørkes. Reima har flere solhatter også til større barn tilpasset forskjellige aktiviteter i solen.

Her kan du kjøpe denne og lignende artikler

Generelle solråd:

1. Ikke ha barnet i direkte sol da det kan bli for varmt. Barn blir sutrete og gir uttrykk for at det er for varmt om de blir overopphetet.

2. Pass på at barnet får nok å drikke. Dette ser du på urinen i bleien. Blir den veldig gul får babyen i seg for lite væske.

Publisert Fredag 20. juni, 2014
Reima

Les mer om:

Mer innhold
Instagram - Siste bilder tagget med #altformamma vises her

{{image.caption.text}}