ANNONSE FRA

Mister du håret?

Mister du håret?
De aller fleste som er gravide får endringer i hårveksten. Noen får til og med krøller! Å farge håret kan også være en opplevelse, men å miste det opplever de fleste som frustrerende.

Hår, graviditet og amming
Det vanligste er at håret blir tynnere og mer pistrete.  Dette har sammenheng med de graviditetsbevarende hormonene. At kroppen blir tappet for mineraler og vitaminer gjennom en graviditet og ammeperiode kan også påvirke hårveksten.

De fleste ammende mister en del hår. Tilstanden heter periodisk håravfall, og dette håret kommer tilbake. Men hos noen kan det ta veldig lang tid. I mellomtiden kan det være svært slitsomt å stadig oppleve å miste hår "overalt", med livløs og tynn hårmanke som resultat. Er du blant de kan det være fint å forebygge med riktige produkter etter at man har født.

Crescina HFSC 100% Formula hjelper til å stimulere naturlig hårvekst og er en sveitsisk patent

Crescina HFSC 100% Formula er vitenskapelig testet og viser effekt på testpersonene etter 4 måneders bruk. Det ble observert gjennomsnittlig vekst på 10,56 nye hår per cm2, og siden hodebunnen hos voksne er omtrent 600 cm2 tilsvarer dette en total vekst på 6336 nye hår (placebo gjennomsnitt 1559 nye hår). 

Forskjellen mellom håravfall og hårtynning

Håravfall er et fenomen i stadig utvikling og innebærer at håret løsner fra hårfestet.  Hårtynning er imidlertid en tilstand som skyldes mangel på gjenvekst etter at håret har falt ut. Dette resulterer i redusert hårtetthet på bestemte områder i hodebunnen. Hos mange som har født og ammer kan man se at vikene er de områder med tynt hår som øker først. 

Crescina finnes i 2 varianter

Crescina Re-Growth HFSC 100% Formula som er mot hårtynning. Denne virker ved å vekke delvis inaktive hårrøtter til live, og hjelper til å stimulere naturlig gjenvekst av håret.

Crescina Komplett Behandling som hjelper både mot håravfall og hårtynning.  Denne virker gjennom å stimulere hårsekkenes vegger til å holde på håret slik at det ikke løsner for tidlig. 

Tips til god hårpleie for å bevare et vakkert hår:

  • Børst håret forsiktig før hårvask.
  • Bruk en mild sjampo.
  • Skyll nøye ut sjampoen.
  • La håret lufttørke og unngå varme.
  • Bruk børste av høy kvalitet og gjerne med avrundet bust, eller en bredtannet kam.
  • La håret være utslått så ofte som mulig.
  • Beskytt håret mot sterkt sollys.
  • Unngå å bruke balsam mot hodebunnen. Balsam kan gi fortetning rundt hårrøtter og hemmer hårvekst. 

Ha et variert og sunt kosthold, det er en god investering også for håret ditt.

Crescina hårprodukter kan du kjøpe på alle Vitusapotek, eller du kan kjøpe dem online her

Publisert Tirsdag 15. november, 2016
 

Les mer om:

amminghåravfall
Mer innhold
Instagram - Siste bilder tagget med #altformamma vises her

{{image.caption.text}}