Neste ekspertsvar

ANNONSE FRA Reima

Reimatec vinterjakke med ReimaGO lomme

Reimatec vinterjakke med ReimaGO lomme
Reima er kjent for sin gode kvalitet og dedikasjon til at barn skal ha gode plagg som gir stor bevegelighet.

NYHET! Reimatec®-vinterjakke med ReimaGO®. ReimaGO-plaggene har en spesiell lomme der du kan feste aktivitetssensoren med laminerte trykknapper.

Sensoren kan plasseres også i andre lommer, men du får de mest pålitelige måleresultatene når den er plassert tett inntil kroppen.

ReimaGO® er også laget som armbånd med sensoren.

Reimas vinterklær finnes også i flere farger og mønstre, du kan se på dem her, og kjøpe dem enten her eller hos en forhandler i nærheten av der du bor. 
Ytterklærne er helt vann- og vindtett, samtidig som de puster og ikke blir klam under aktiv utelek. De har glatt polyesterfôr som letter påkledningen og gjør den behagelig å bevege seg i, også sammen med varme mellomlag.

Vinterjakkene er justerbare nederst og på ermene, noe som gir god, individuell passform. Snølåsen stopper kalde overraskelser, og kan festes til spesielle punkter i fôret når den ikke er i bruk. Ha heiskortet i den praktiske lommen på ermet, og oppbevar andre viktige småting i brystlommen og glidelåslommene.

Målet med ReimaGo er å få barn ut i mer aktivitet. Man ser at barna er stadig roligere og det er en dårlig utvikling i forhold til livsstilssykdommer senere i livet. 

Meld deg inn  Reima Club, da får du automatisk gode tilbud og de siste nyhetene.

Publisert Torsdag 16. februar, 2017
Reima

Les mer om:

Mer innhold
Instagram - Siste bilder tagget med #altformamma vises her

{{image.caption.text}}