ANNONSE FRA

Nyhet- Svanemerket babykolleksjon

Nyhet- Svanemerket babykolleksjon
Alt er nytt - alt er smått. De nyfødte barna er ekstra sårbare og vi ønsker å ta gode valg for dem. Nå lanserer Cubus Svanemerket Newborn kolleksjon – og gjør valget enklere.

Svanemerket babykolleksjon

Vi i Cubus er stolte av den nye Newborn kolleksjonen, Det er en kolleksjon som vi vet vil treffe mange med nydelige sarte farger og myke økologiske kvaliteter. Og viktigst av alt, den er spesielt utviklet for å ta hensyn til de aller minste. Vi er de første og eneste på markedet med en Ssvanemerket kolleksjon for nyfødte, sier Jannicke Johansen, ansvarlig for utviklingen hos Cubus.

Babyer har mer hud per kilo kroppsmasse enn voksne. De små kroppene er ikke helt ferdig utviklet. Ved fødselen er babyhuden 30 prosent tynnere enn voksen hud, og den er mer gjennomtrengelig. Dette betyr at det er viktig hvordan man behandler huden til det lille barnet.

I alt vi omgir oss med, som hudpleie, møbler, leker, vaskemidler og klær kan det være stoffer som er skadelige for mennesker, dyr og planter. Kanskje det bare er i ørsmå mengder, men noen av dem lagrer seg i kroppene våre, og vi vet ikke nok om hvordan miksen av dem kan påvirke helsa på lang sikt. 

Det beste er å kutte ned på kontakten med skadelige stoffer alle steder der vi kan. Og dette har vi tenkt på når vi har laget klær for de minste babyene. Vi stiller svært strenge krav for å sikre at produktene skal være mest mulig skånsomme mot hud og helse, natur og miljø.

Vår erfaring er at småbarnsforeldre er de forbrukerne som er mest opptatt av miljø- og helsemessige egenskaper ved de klærne vi har tett innpå huden. Nå møter Cubus disse behovene, og det synes jeg er veldig bra, sier Anne-Grethe Henriksen, markeds- og kommunikasjonssjef i Svanemerket.
 

Om kolleksjonen

Alle delene av kolleksjonen er laget i en supermyk kvalitet, og kommer i størrelse 50 – 68.

Nydelige unisex farger, som sart og soft dusty green, beige melert og offwhite. Det gjør at alle delene i kolleksjonen enkelt kan mixes og matches og passer til både gutt og jente.

 

Kolleksjon består av body, bukse, kjole, jakke, overall og accessoirer som tøfler, lue, teppe og koseklut.

Det er enkelt for kunden å kjøpe et helt antrekk i samme gode fine og miljøvennlige kvalitet

De er i økologisk bomull - et naturlig valg for en nyfødt kolleksjon, mykt og godt mot huden, og ikke allergifremkallende.

Om svanemerkede bomullsklær

 • Sertifisert økologisk bomull (Ikke bruk av kunstgjødsel og sprøytemiddel i dyrkingen av bomullen)
 • Inneholder ikke formaldehyd, miljøgifter, hormonforstyrrende stoffer eller anti-bakterielle stoffer (nano-sølv, triklosan)
 • Spinningen skjer med nedbrytbare kjemikalier. Slike stoffer forsvinner fort og utgjør derfor ikke noen fare for dyr og planter i området
 • Ingen fargestoffer som kan fremkalle allergi eller kreft, eller er giftige
 • Arbeiderne på fabrikken har godt arbeidsmiljø
 • Har dokumentert at klærne ikke krymper mye, at fargen holder seg og ikke smitter av 

Om Cubus

 • Motekjede for hele familien
 • 350 butikker i fem land.
 • Del av det norskeide motekonsernet Varner

Om Svanemerket

 • Det offisielle miljømerket i Norden
 • Vurderer hele livssyklusen til produktene
 • Og alle miljøproblemer som oppstår underveis

Vil du se den nye svanemerkede kolleksjonen kan du ta en titt her!

Publisert Fredag 17. juni, 2016
 

Les mer om:

Mer innhold
Instagram - Siste bilder tagget med #altformamma vises her

{{image.caption.text}}