Neste ekspertsvar

ANNONSE FRA Svangerskapet.no

9 punkter om mammaklær og ammeklær

9 punkter om mammaklær og ammeklær
Det er viktig med behagelige klær når man går gravid, samt at det er hyggelig å føle seg fresh også etter fødselen med fine ammeplagg.

Fakta om mammaklær

1. Plaggene skal ikke stramme over magen eller presse når man er gravid.

2. Ta utgangspunkt i din vanlige størrelse når du prøver.

3. Det er laget plass til å vokse i den størrelsen man er fra før. Hvis du bruker størrelse medium så vil dette sannsynligvis være riktig størrelse for deg under hele graviditeten. Du skal ikke trenge å føle at du går i for store klær - klærne skal ha riktig størrelse til resten av kroppen din, og ekstra plass til en voksende mage.

4. Med justerbare belter og strikk i livet kan mange av plaggene enkelt brukes etter graviditeten. På Svangerskapet.no kan du kjøpe blant annet flere aktuelle mammaplagg som bukser, skjørt, kjoler, topper, yttertøy og annet viktig tilbehør. Det finnes også i store størrelser.

Fakta om ammeklær

5. Klær du har på deg når du ammer skal være praktiske, og gjerne ha

6. enkle løsninger for ammingen.

7. Men det er også fint å kunne ta på seg noe som ser bra ut. De fleste av våre ammeklær kommer fra Boob eller Milker. Alle våre ammeklær er både praktiske og fine. De er laget i stoffer av god kvalitet og kommer i mange ulike farger. Her finner du amme-nattøy, ammegensere, ammekjoler og ammetopper.

8. På denne tiden av året når kulda setter inn er det viktig med ammeklær i ull 

9. Gode ammeinnlegg er viktig når du ammer og beskytter ikke bare plaggene fra melkelekkasje, men beskytter også brystene i større grad mot brystbetennelse fordi du holder deg varm hele tiden. Innlegg med ren natursilke gir lindring, og kjøler ømme brystvorter. Ammeinnlegg av ull hjelper deg å holde varmen slik at melken flyter lettere. Samtidig kan de være med på å forebygge mot brystbetennelse samt transporterer fuktigheten bort fra brystvorten slik at man unngår å få sopp. Det er viktig at innlegget kan vaskes slik at du blir kvitt gamle melkeflekker og bakterier, og at de alltid er behagelige mot huden. Ammeinnleggene kan brukes både på dagtid og om natten, og det kan derfor være praktisk å ha noen ulike typer innlegg. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål angående ammeinnlegg.

Det er noe for en hver anledning, fra hverdagplagg til noe som passer til fest. Stikk gjerne innom vår butikk i Kirkeveien 65 i Oslo om du ønsker å prøve noe eller har spørsmål om produktene vi tilbyr.

Publisert Søndag 3. desember, 2017
Svangerskapet.no
Mer innhold
Instagram - Siste bilder tagget med #altformamma vises her

{{image.caption.text}}