Pute for bekkenplager og amming

Pute for bekkenplager og amming
Det finnes flere produkter på markedet til avlastning for bekken, mage og som også er ypperlige til amming etterpå.

Målet med en slik pute
Pass på at puten passer, slik at den kan brukes som en full kroppspute under graviditet. Den gir riktig støtte til de viktigste områdene – mage, bekken, korsrygg, knær og ankler. For å få til dette bør den være ganske lang og også kunne formes etter ditt behov. 

Graviditet
9 av 10 gravide kvinner opplever ryggplager og/eller bekkenplager. Undersøkelser viser i tillegg at mange kvinner sliter med ryggplager gjerne i flere år etter et svangerskap. Kvinner som lider av rygg og bekkenplager sover ofte dårligere forde de sliter med å finne en smertefri hvilestilling. En pute eller dyne med litt hold i avlaster rygg og bekken for gravide og korrekt bekken posisjon betyr bedre hvilestilling for gravide

Amming av både en og to
Når du ammer skal puten støtte og gi komfort til både deg og din baby, eventuelt to om du har fått tvillinger. Puten skal være såpass myk at den former seg rundt deg og også slik at babyene ikke detter av, men blir liggende trygt og godt. 

Det finnes mange produkter som dekker forskjellige behov, og gravide kvinner blir anbefalt å kjøpe mange forskjellige produkter i ulike stadier, akkurat puter til å ha i senge og til å bruke når du skal amme kan det være greit å teste ut før du kjøper dem. Enten hos en du kjenner som har erfaringer, eller du kan gå i butikken og prøve deg litt frem. 

 

Mer innhold
Instagram - Siste bilder tagget med #altformamma vises her

{{image.caption.text}}