ANNONSE FRA TLBeautystore

Negler som tørker på 30 sek!

Negler som tørker på 30 sek!
Med hurtigtørkende Seche Vite Top Coat kan alle få fine negler:) Selv om du ikke kan sitte ned så lenge av gangen.

Anbefalt bruk

1. Forberedt neglene på at de skal bli vakrere. Fjern all gammel lakk med mild neglelakkfjerner uten aceton.

2. Fil kanten på neglen jevn og fin med neglelfil og press tilbake neglebåndet forsiktig for å eksponere så mye som mulig av negleflaten.

3. Grunnlaget legger du med et tynt lag av TL Bermuda Base Coat. Den har egenskaper som gjør at den forsterker fleksibiliteten i dine negler og forhindrer "gulning" fra fargede lakker.

4. Lakker alle neglene etter tur med et tynt lag fra TL Design lakk. Du kan velge mellom nærmere 100 forskjellige farger!

5. La første laget tørke i ett minutt før du påfører andre laget. Da får du jevn og dekkende farge.

6. For optimal glans og holdbarhet på din neglelakk avslutter du jobben med TL Top Coat. Den fåes også nå med matt finish, så neglene dine blir matte og ikke blanke. 

7. FreeZe påføres 1 minutt etter TL Top Coat. Denne trekker inn i lakker og tørker på 4-6 minutter. Eller du kan prøve Seche Vite Top Coat som gjør at neglene dine tørker på 30 sekunder

8. Når lakken er tørr påføres neglebåndsolje for friske og sunne neglebånd.

TL Design er norskutviklet av Tone Lise Forbergskog. Det er en lakkserie av høy kvalitet. Lakkene er miljøvennlige og oppnår maksimal ytelse.

Lakkene våre er giftfrie som også kalles 5-free. De inneholder ikke:

- Dibutyl Phthalate (DBP) - DBP er et oljeaktig ester av ftalsyre som er særlig mye brukt som mykningsmiddel for mange typer plast, lakker og lim.
- Toluene er et raskt fordampende klart løsemiddel. Det brukes til tynning av fargestoffer, harpiks, oljer og noen primer toppstrøk.
- Formaldehyd er en organisk forbindelse med formelen CH 2 O.Ved romtemperatur er formaldehyd fargeløs og har en karakteristisk stikkende, irriterende lukt.
- Formaldahyde Resin er lik vanlig formaldahyd, men er aktiv i opp til tre dager etter at lakken har tørket. Dette stoffet kan forårsake dermatitt.
- Camphor kan forårsake hodepine, svimmelhet, irritasjon og kvalme.

NB. Vær oppmerksom på at ikke alle dataskjermer viser korrekt fargegjengivning.

Publisert Fredag 29. juni, 2018
TLBeautyStore

Les mer om:

mammaneglelakk
Mer innhold
Instagram - Siste bilder tagget med #altformamma vises her

{{image.caption.text}}