Hjemmefødsel med tvillinger -fantastiske bilder!

Hjemmefødsel med tvillinger -fantastiske bilder!
I Minnesota fødtes Hazel og Harland hjemme med gode hjelpere og jordmødre rundt seg. De ble født i vann og alt gikk helt fint. Denne billedserien viser en utrolig flott hjemmefødsel! På bildet her ser du Helenas tvillingmage i uke 29:)
Av Jordmor Siri

Det er den amerikanske fødselsfotografen Megan Crown som har tatt disse bildene. På nettsidene hennes kan du se flere fødsler som hun har vært med på. 

Her er fødselen til Hazel og Harland

En del kan ikke tenke seg noe annet enn å føde hjemme, for dem er det det tryggeste og mest avslappende. Vi vet at sjansen for komplikasjoner minker når mor har det bra. I Nederland og England er det i større grad tilrettelagt for hjemmefødsler enn det det er her i Norge, men hjemmefødseljordmødrene våre er dyktige og har lang erfaring alle sammen. 

I Norge i dag anbefaler man ikke hjemmefødsel der det kan lukte av komplikasjoner, så dette kunne nok ikke skjedd her hjemme. 

Har du lyst til å føde hjemme finnes det jordmødre i nesten hele Norge som gjerne tar i mot, det ligger link til listen under denne artikkelen.

Mer innhold
Instagram - Siste bilder tagget med #altformamma vises her

{{image.caption.text}}