Neste ekspertsvar

5 ting som er annerledes med et nurk i huset

5 ting som er annerledes med et nurk i huset
Av de tingene i livet som må prøves før man skjønner hva det handler om, så er det å ha barn! Her er vi alle individualister og det som passer for meg passer ikke for deg alltid. I denne fasen av livet er det viktig å stole på egen magefølelse og være romslig mot andre.
Av Jordmor Siri

1. Du begynner å gråte når du ser nyhetene på tv:)

Uvant å være i den situasjonen at man begynner å gråte når man ser barn lide på skjermen. Noe man kanskje ikke gjorde før man fikk barn selv, men som nå blir noe å venne seg til. Det er ikke flaut!

2. Melken lekker litt i hytt og dyne

Dersom du ammer kan du oppleve at når du ser eller hører barnegråt fra andre enn ditt eget barn, så begynner du å lekke litt melk. Det kan trigge tømmerefleksen hos deg. 
Du kan også oppleve at melken renner når du elsker med kjæresten din. Da kan det hjelpe å ha på seg en BH under akten. 

3. Dobbeltsengen har plutselig blitt en trippelseng

Nattammingen kan være slitsom og om man ikke helt har planlagt samsoving, så blir det det automatisk fordi man sovner mens man ammer fordi man er såpass sliten. Etterhvert som poden greier å komme ut av sengen selv får man fort besøk der poden legger seg oppå, på kryss og tvers. Prøver du å komme unna og legger deg  i en annen seng er det stor sjanse for at poden følger etter, og sånn kan nettene gå:)

4. Å gå spontant på kino går ikke

Man må planlegge både pupping og barnevakt

5. Natten blir aldri den samme. 

De første 3 månedene av babyens liv er det så godt som ingen som har sovet hele natten.  Men så retter det seg som oftest litt mer. 

Har du gode forslag til flere punkter er det bare å sende dem inn til oss, så legger vi dem til:)

Mer innhold
Instagram - Siste bilder tagget med #altformamma vises her

{{image.caption.text}}