Neste ekspertsvar

Visste du at at dette tas fra 3-4 ukers alder?

Visste du at at dette tas fra 3-4 ukers alder?
Vitamin D er et annet viktig næringsstoff, som er nødvendig for en normal vekst og utvikling av skjelettet hos barn. og tas fra og med 4 ukers alder.
Lifeline Care gjør det enklere og sikrere å dekke barnets behov, slik at utviklingen både fysisk og psykisk er sikret optimalt. Dette er en tid da det skjer mye i barnets liv, og utviklingen er allerstørst i livet utenfor mors mage. 

PureMax™ Omega-3 triglyserider - triglyserider er en høykvalitets Omega-3 mht mengde, sammensetning og renhet (fravær av miljøgifter og tungmetall). Ditt barn fortjener det beste. BARN inneholder høyt innhold av Omega-3, særlig DHA- og EPA-fettsyren. DHA bidrar til normal utvikling av synet hos barn inntill 12 måneder

Vitamin D er et annet viktig næringsstoff, som er nødvendig for en normal vekst og utvikling av skjelettet hos barn. og tas fra og med 4 ukers alder.
Lifeline Care barn samler Omega 3 og Vitamin D i ett produkt. Hver pakke inneholder 30 twist- off kapsler, som gjør det enkelt å dosere og unngå søl. 1-2 kapsler er anbefalt døgndose. Innholdet i hver kapsel kan enten presses ut på en skje og gis barnet rett i munnen, eller blandes ut i grøt eller melk. 

Lifeline Care BARN garanterer høyeste kvalitet og sikkerhet. Det er det eneste kosttilskuddsproduktet for barn på markedet som tilfredsstiller PureMaxTM standarden. Dette garanterer best mulig konsentrasjon og sammensetning, og lavest mulig harskningsgrad på fiskeoljen, samt totalt fravær av miljøgifter og tungmetaller.

Produsert i EU iht. GMP.

Etter første trimester anbefales Lifeline Care Gravid og Ammende. Fra 4 ukers alder anbefales Lifeline Care Barn med Omega-3 og D-vitamin til barnet.

Lifeline Care produktene kjøper du på apotek.

Bestill vareprøver her

Her finner du spørsmål og svar om produktet

Publisert Lørdag 16. desember, 2017
Lifeline Care

Les mer om:

barn 2-6mamma
Mer innhold
Instagram - Siste bilder tagget med #altformamma vises her

{{image.caption.text}}