Har du noen gang lurt på hvordan det er å være en sædcelle?

Har du noen gang lurt på hvordan det er å være en sædcelle?
Hva rører seg inni mannen på en lovende date som utvikler seg til noe mer? Og hvordan har sædcellene det der de står og tripper og venter på utskytning? I denne 40 år gamle humorklassikeren fra Woody Allen får vi et unikt innblikk. Og du gjetter riktig: Sædcellene er bekymret og engstelige - slik bare Woody Allen kan få det til.

I 1972 kom filmen "Everything You Always Wanted to Know About Sex, But Were Afraid to Ask", der Allen selv hadde regi, manus og flere av hovedrollene.

Filmen er delt i sju kapitler, og den mest kjente scenen er fra daten som utvikler seg til mye mer - og der sædcellene står to og to klare for action, omtrent som fallskjermsoldater klare til å hoppe fra et fly.  Men Woody Allen er ikke så barsk når alt kommer til alt og må roe nervene med å spille munnspill.

Er du i mood for mer morsom video?  Se mannfolka kjenne noen ordentlige rier.

Klippet begynner tidligere i daten, og åpner i hjernens hovedkontrollrom.  Her er det blant andre skuespillerne Tony Randall og Burt Reynolds som holder styr på alt som skjer...  Den søte studinen ved New York University spilles av Erin Flemning.

Vil du vite mer om filmen? Her er trivia fra IMDB

Kilder: Wikipedia  og YouTube

 

 

Publisert Fredag 22. februar, 2013
 

Les mer om:

humor
Mer innhold
Instagram - Siste bilder tagget med #altformamma vises her

{{image.caption.text}}