ANNONSE FRA Bepanthen

Sår hud hos små og store barn

Sår hud hos små og store barn
Babyens hud er utrolig myk og stort sett ganske solid, men når det blir tett, varmt eller fuktig kan det oppstå sårhet. Bepanthen salve kan både pleie og forebygge huden til nyfødte og større barn.

Alle utsetter huden for slitasje og skade innimellom, og på milde tilfeller kan Bepanthen virke pleiende og gjenoppbygger huden. Er babyens hud helt fin kan man bruke Bepanthen også forebyggende. Når det er bleieutslett eller sårhet fordi barnets hud reagerer på urin eller avføring i bleien, så er Bepanthen god å bruke. Noen barn får også sårhet og rødhet der bleien gnir mot barnets ben eller mage i perioder, da er det bra å bruke Bepanthen salve mot denne sårheten. Bepanthen danner en pustende barriere som beskytter mot fukt, friksjon, avføring og urin. Det høye innholdet av lanolin i Bepanthen ligner på hudens eget fettlag og har derfor både en beskyttende og mykgjørende funksjon. Fuktighet blir transportert bort fra huden gjennom laget med Bepanthen, således holdes huden tørr. Hvis du har et barn som lett blir sår i huden kan den forebyggende effekten være viktig. 

Det virksomme stoffet i Bepanthen heter dexpantenol. Dexpantenol trenger inn i huden og omdannes til vitamin B5. Vitamin B5 er viktig for å produsere nye hudceller og opprettholde hudens fuktighet og følsomhet. Vitamin B5 er en viktig komponent i hudens naturlige prosesser og styrker hudens beskyttende barriere fra innsiden. 

Du kan bruke Bepanthen der huden er sår eller sprukket, det kan være steder på babyen eller barnets kropp der det har oppstått folder som blir fuktige.

Bepanthen slipper ikke inn fuktighet på huden, men lar fortsatt huden puste, noe som er viktig for at den skal holde seg hel og fin. Huden er ett av de viktigste organene vi har, så det er viktig å ta godt vare på den fra første stund. 

Bepanthen ble lansert i Sveits for mer enn 70 år siden og er i bruk i mange land verden rundt. Bepanthen er uten konserveringsmidler, fargestoffer, parabener og parfyme. 

Bepanthen salve selges i alle landets apotek. 

Publisert Onsdag 22. mars, 2017
Bepanthen.no

Les mer om:

sår hud
Mer innhold
Instagram - Siste bilder tagget med #altformamma vises her

{{image.caption.text}}