Barnets sikkerhet -gode tips

Barnets sikkerhet -gode tips
De fleste skader skjer i hjemmet heter det som kjent-dette gjelder både for barn og voksne. Hva er vel da mer naturlig enn å sørge for at barnets daglige sikkerhet er best mulig ivaretatt?

På markedet er det mange produkter innenfor dette segmentet å velge i, og vi håper denne oversikten kanskje kan være til hjelp.

En liten sprellende baby på stellebordet er absolutt helt vanlig, men foreldrene kan ikke snu seg vekk ett sekund i frykt for at barnet skal falle ned. Det kan derfor være lurt å benytte seg av noen praktiske hjelpemidler som sikrer barnet fra å rulle ned. En god støttepute kan derfor f.eks absolutt anbefales.  

Foreldrene kan selvsagt ikke fysisk overvåke barnet sitt 24 timer i døgnet, derfor er en god og sikker BABYCALL et ”must”.  Det finnes mange forskjellige elektroniske barnevakter (babycall) på markedet, så sørg for å velge den som dekker ditt behov. Ved innkjøp av en babycall kan det også være lurt å velge en babycall som ikke utsetter barnet for pulserende stråling. 

De fleste synes katter er flotte dyr, men disse uskyldige husdyrene kan også være en stor sikkerhetsrisiko for små barn som ligger i sengen sin eller i barnevognen. Kattene søker ofte kroppsvarme og hopper gjerne opp i sengen eller vognen, noe som kan få fatale følger for en liten baby. Benytt derfor et KATTENETT for å være sikker på at barnet kan sove trygt i sengen eller vognen sin. 

 

 KIDDY GUARD AVANT er en genial trappegrind som ”forsvinner” i veggen når den ikke er i bruk. Den smarte rullegardin-funksjonen er også meget praktisk i og med at man kan stenge åpninger som er opptil 130 cm.  

Skarpe hjørner og kanter er også en velkjent risiko i hjemmet. Det kan derfor være lurt å ta sine forhåndsregler og gå til innkjøp av hjørne- og kantbeskyttere for å avrunde de skarpe kantene på bord, trapper, peiser etc. PRINCE LIONHART har noen myke polstringer som er yppelig for å hindre barnet i å slå seg på slike steder. 

 

snart barna begynner å bli større og ønsker å utforske verden på egenhånd, er det ikke alltid like enkelt å holde dem i hånden eller følge dem. Derfor kan en smart LEIESELE eller leiereim være et godt tips. Ved bruk av en leiesele kan barnet selv bevege seg relativt fritt, samtidig som en voksen har full kontroll på barnet.  

Til slutt en påminnelse fra Trygg Trafikk: BRUK REFLEKS!  Sannsynligheten for ulykker minsker i følge Trygg Trafikk med hele 85% ved bruk av refleks. Så sørg for å være synlig for billistene, når du er ute på en trilletur i mørket. Tysk politi anbefaler Wagalum barnevognrefleks, da denne er synlig allerede på 150 meters avstand – noe som er 5 ganger tidligere enn ved en vanlig refleks. 

Publisert Lørdag 2. juni, 2018
Norske Service Systemer
Mer innhold
Instagram - Siste bilder tagget med #altformamma vises her

{{image.caption.text}}