Neste ekspertsvar

Frøyaklinikken Anette og Helen Frøyaklinikken

IMG_9702 2
Neste ekspertsvar:
Fredag 30. juni, kl. 09:00
Frøyaklinikken ble etablert i 2001, og den drives av Anette Heggemsnes og Helen Aasrud. Frøyaklinikken arbeider spesifikt med barnløshet, gravide og tiden etter fødsel. Her behandler de med akupunktur, homeopati, soneterapi, urter, vitaminer/mineraler og ernæring.

De jobber mye med PMS, menstruasjonsmerter, uregelmessig menstruasjon, manglende eggløsningsslim, PCO(S), endometriose, lav AMH, høy FSH, nedsatt sædkvalitet hos de som ønsker seg barn. Hos gravide jobber de mye med svangerskapskvalme, bekkenløsning, kramper i legger, for mye kynne aktivitet, gravide som er slitene, søvnproblmer og forberedelse til en lettere fødsel. Etter fødsel behandler de for lite melkeproduksjon, hjelper til med amming, brystbetennelser, slitne mødre og babyer opp til et år kan få hjelp med søvn, urolighet og kolikk.

Frøyaklinikken blir 60,2 % gravide. Ved forberedelse til fødsel ser man at kvinnene føder med mindre komplikasjoner og går raskere. I snitt "lages" det ett barn i uka her i lokalene på gamle Rikshospitalet i Oslo. 

Siste spørsmål
"Hei!" spør eksperten:
"Lærke_J" spør eksperten:
"Matmor" spør eksperten:
"Hei" spør eksperten:
"Førstegangs gravid" spør eksperten:
"Eggløsning" spør eksperten:
"Elise" spør eksperten:
"24" spør eksperten:
"Martes" spør eksperten:
"J21" spør eksperten:
"Eirin" spør eksperten:
"theresejohansen" spør eksperten:
"Svimmel og varm " spør eksperten:
"Linn " spør eksperten:
Mer innhold
Instagram - Siste bilder tagget med #altformamma vises her

{{image.caption.text}}