Neste ekspertsvar

SPONSORARTIKKEL FRA:

Reimatec vinterjakke med reimaGO lomme

Reimatec vinterjakke med reimaGO lomme
Reima er kjent for sin gode kvalitet og dedikasjon til at barn skal ha gode plagg som gir stor bevegelighet.

 

NYHET! Reimatec®-vinterjakke med ReimaGO®-lomme. ReimaGO-plaggene har en spesiell lomme der du kan feste aktivitetssensoren med laminerte trykknapper.

Sensoren kan plasseres også i andre lommer, men du får de mest pålitelige måleresultatene når den er plassert tett inntil kroppen.

Denne stilige, ensfargede vinterjakken er like flott i bakken som i byen. De funksjonelle detaljene holder barnet varmt og tørt hele dagen ute. Reimas vinterklær finnes også i flere farger og mønstre, du kan se på dem her, og kjøpe dem enten her eller hos en forhandler i nærheten av der du bor. 
Jakken er helt vann- og vindtett, samtidig som den puster og ikke blir klam under aktiv utelek. Den har glatt polyesterfôr som letter påkledningen og gjør den behagelig å bevege seg i, også sammen med varme mellomlag.

Jakken er justerbar nederst og på ermene, noe som gir god, individuell passform. Snølåsen stopper kalde overraskelser, og kan festes til spesielle punkter i fôret når den ikke er i bruk. Ha heiskortet i den praktiske lommen på ermet, og oppbevar andre viktige småting i brystlommen og glidelåslommene.

Den avtakbare og justerbare hetten er trygg når barnet leker ute, siden den løsner lett hvis den setter seg fast i noe. Hetten har dessuten skjerm og en vindklaff som beskytter halsen. Den trendy vinterdesignen har også omvendte glidelåser på lommene – legg merke til den forbedrede glidelåsstrukturen som sørger for at glidelåsene ikke setter seg fast!

Målet med ReimaGo er å få barn ut i mer aktivitet. Man ser at barna er stadig roligere og det er en dårlig utvikling i forhold til livsstilssykdommer senere i livet. 

Meld deg inn  Reima Club, da får du automatisk gode tilbud og de siste nyhetene.

Publisert Torsdag 16. februar, 2017
Reima

Les mer om:

Mer innhold
Instagram - Siste bilder tagget med #altformamma vises her

{{image.caption.text}}